dijous, 29 de setembre del 2011

Les misterioses biblioteques de Jean-François Rauzier ( i 3 ).

Per acabar aquesta trilogia de Biblioteques idéales, una hiperphoto espatarrant... En aquesta imatge els llibres ens queden més lluny i com podreu veure ràpidament està plena d'escultures de científics, filòsofs, escriptors, músics,....
Recordeu que per anar a tots els racons i trobar els objectes , animals, persones,... cal utilitzar el zoom. Amb la rodeta del ratolí és molt fàcil, sinó amb els signes + i - que surten a la part inferior de les fotografies.
Comencem. Feina per les nenes i nens. Cal investigar per tota aquesta biblioteca i trobar dos telèfons, un gat negre, un lector amb camisa de quadres i set persones treballant amb el seu ordinador personal.

La resta de la família teniu una feina més complicada.Recordeu que per saber el nom de les escultures cap posar el ratolí damunt i apareix ràpidament.
Les primeres molt fàcils, dues escultures idèntiques de Rodin, el seu conegudíssim Le Penseur ( El Pensador).
Ara que ja esteu preparats per un treball a fons, cal descobrir on són les escultures de: Gandhi, Isaac Newton, Charles Darwin, Beethoven, Cristòfol Colon, Plató, Shakespeare, Mozart, Psteur, Victor Hugo, Baudelaire i The Beatles.
Endavant valents!!! Per començar a jugar cliqueu aquí.
Si us ha agradat passejar per les fotografies d'aquestes fantàstiques biblioteques no deixeu de visitar la pàgina web de Jean-François-Rauzier.
Atentament.
Senyor i

2 comentaris:

  1. Amb motiu de l'apertura de la biblioteca de la nostra escola el proper dimarts 4 d'octubre us volem fer un regalet humil: un punt de lectura com que el que regalarem el proper dimarts a tots els alummnes de l'escola. Està fet per a que després cadascú el pinte com vullga i el personalitze posant el seu nom baix de la nostra mascota: Denver Menjallibres.

    A més, per la banda de darrere hem posat un poema de Sàlvia, autor del blog “Poesia infantil i juvenil” i bibliotecària de Cocentaina, que s'inclou al llibre digital “Volen versos” (http://issuu.com/bibliococentaina/docs/volen_versos_libro?mode=window&backgroundColor=%23222222)


    El punt de lectura l'encontrareu en aquesta adreça:
    http://guieslectures.blogspot.com/2011/09/el-dimarts-4-doctubre-obrim-la.html


    Manuel

    ResponElimina