dilluns, 12 de setembre del 2011

Escenaris harrypotterians (4 ).

Si recordeu l'escena de la pel·lícula, o heu donat un cop d'ull al vídeo de l'entrada Escenaris harrypotterians (3), no us penseu pas que per aconseguir aquestes imatges d'impacte van destruir Millennium Bridge. Els programes informàtics fan meravelles. Si aneu a London podreu creuar tranquil·lament la passarel·la de Foster and Partners. Ni Lord Voldemort ni els seus dementors s'han carregat el Pont del Mil·leni.


Si voleu descobrir com ho van fer, el següent vídeo us ajudarà. Les explicacions de David Yates, director de la pel·lícula, ens deixen clar perquè comença de marera tan espectacular. El director de la segona unitat, Stephen Woolfender, explica que van rodar amb actors i amb imatges per pantalla verda des de l'aire, el terra i diferents altures. Marc Wolff, coordinador aeri, diu que l'helicòpter portava una webcam, un sistema de giroestabilització amb una càmera Mitchell i un zum per poder apropar-se més al pont. Els efectes digitals ens fan creure en la destrucció de Millennium Bridge. Tim Dixon, policia de London, comenta les tasques de control a les dues ribes del Thames per poder tancar el pont mentre es rodava la pel·lícula.


Tota aquesta feinada forma part de les primeres escenes d'una de les pel·lícules de Harry Potter. De quina pel·lícula parlem? Al llibre surt aquesta escena?
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada