dimecres, 20 d’abril del 2011

Un cop d'ull a la Biblioteca Pública del Govern.

Una mica accelerat entro a la biblioteca, perquè m'agrada ser puntual però m'he distret parlant amb les responsables de l'Arxiu Nacional. Em disculpo i molt amablement les bibliotecàries em comencen a explicar la història, les sales i els serveis que ofereix la biblioteca.
L'any 1.996 és va inaugurar a la Casa Bauró la nova Biblioteca Nacional ( creada l'any 1.930). La biblioteca de l'edifici Prada Casadet va passar a ser la Biblioteca Pública del Govern.

Podem consultar un important fons de llibres, revistes, diaris, vídeos, CDs... A la Sala infantil i juvenil hi ha 10.000 documents ( 3.000 de coneixements i 7.000 d'imaginació). També podem triar entre 8 revistes.

Un espai molt agradable i ple de llum, és el racó dels més petits, en el que els pares poden acompanyar als seus fills en la magnífica descoberta de la lectura.

La Sala d'adults, de lectura i consulta, té un fons de 18.000 documents ( 10.000 de matèries i 8.000 de lectura). A la secció de revistes es pot triar entre 64 títols ! Si vols llegir el diari cal escollir-ne un dels 12 entre nacionals i internacionals.

Sec una estona en aquesta sala per gaudir dels seus fons. El silenci és absolut...
Molt aviat al blog descobrirem altres espais i serveis de la biblioteca de la capital andorrana.
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada