dimecres, 17 de juny del 2009

Col·laboradors del Projecte Orenetes.

Nens i nenes, avui estava passejant pel pati de l'escola i he sentit que la classe de segon baixava abans de l'hora del pati. Ràpidament m'he amagat darrere de la vostra olivera, i com sempre la curiositat ha fet que escoltés tota l'estona les explicacions dels mestres, les vostres preguntes i descobertes. Sempre es poden aprendre coses noves!
Els mestres recordaven a La Floreta. He entès que era una oreneta amiga vostra.Amb els binocles,la brúixola,el telescopi terrestre i les fitxes de treball heu contat tots els nius d'oreneta cuablanca de la vostra escola.


És el segon any que participeu al Projecte Orenetes i volia felicitar-vos per la vostra feina. Calia mirar molt atentament per diferenciar els nius ocupats dels no ocupats i per veure on hi havia fragments o senyals de nius antics. Amb el telescopi terrestre alguns heu tingut molta sort al veure als pares donant el menjar als seus fills.


També algú ha descobert que un dels nius tenia dos colors de fang i, com que sou molt llestos, heu deduït que el fang més fosc era el que han posat aquesta primavera per arreglar una part del niu que s'havia fet malbé a l'hivern.


En un moment que els vostres mestres estaven distrets els hi he agafat algunes de les fotografies que han fet perquè jo avui no portava la meva càmera! Espero que no s'enfadin...
Recordeu que conèixer el medi natural que ens envolta ens fa estimar-lo i respectar-lo més.
Atentament .
Senyor i

1 comentari: