dissabte, 2 d’agost del 2008

Bibliotèca Generau de Vielha.Biblioteques 4

Passejant i passejant per la capital de la Val d'Aran he anat a donar un cop d'ull a la Bibliotèca Generau de Vielha. Amb molta amabilitat l' Anna, la bibliotecària, m'ha explicat el seu funcionament . Els aranesos poden gaudir d'aquest servei públic els dilluns, dimecres i divendres de 3 a 9 del vespre; els dimarts i els dijous de 9 del matí fins a les 3. El dissabte de 5 a 9 també està oberta. Com podeu endevinar els diumenges i dies de festa està tancat. Dies de hèsta barrat.

A la Val d'Aran parlen aranés, un idioma diferent al català; i evidentment a la biblioteca tenen un important fons de llibres en aquest idioma. Hi ha uns racons pensats per als nens i nenes: el de contes clàssics - Eth cornèr des classics -, o el de còmic - Eth cornèr deth comic-.





















 

















































Un dels nous serveis que ofereix la biblioteca és la possibilitat de parlar amb el síndic mitjançat una vídeo conferència.
Tot l'espai és zona wifi i podeu remenar i remenar per internet amb els vostres portàtils o amb els ordinadors de la mateixa biblioteca.


És molt interessant donar un cop d'ull a les prestatgeries de literatura occitana o la de colleccion locau.
Si volteu per Vielha, cal anar a l'Avinguda Garona 33.
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada